Tuesday, 28 September 2010

Preface

wadafakkkk! aku dah ade blog. Haha
Aku pun memang dah bosan sangat dah dok umah lame sangat. Jadi, daripada aku buang mase tengok 'blue', baik aku mengupdatekan diri, share any information, pengalaman yang dah lepas dan akan2 datang.

Layan blog nih dengan sempoi. Mungkin ade post yang sensitif dan menggigit. bak kate pepatah "marahkan pijat, kusyen pula dibakar".

Aku tengah panas hati dengan makhluk pijat nih. Dari petang dok kacau aku. Aku nak tdo, fesbuking, main PES pun tak tenang. Cilake! aku nak pegi carik baju kat jusco ngan awek pun kau nak follow. potong 'stim' betullahh.


PIJAT2

Inilahh binatang durjana bernama Pijat bin Semaon. Kalau ade info cmne nak bunuh binatang nih tak payahh gune kulit durian, tolong bgtahu. Aku dah fed up dah kene love bite besepah2 ngn binatang nih!

3 comments:

zatil said...

yey..haha..bia lah die, die pn nak pegi jalan2 kat jusco jugak..=p

hasan said...

haha kang die gigit i banyak2, u cakap ade pmpn lain gigit i..hahaha =P

zatil said...

eiiiiiiiiii!!!